Contact Us

Quantum Bliss Enterprise (PG0278384-M)

BSc.  MSc. Reiki Master. NES UK Certified Practitioner
Tel: +(6)019-430 1688
Email: qb.csline@gmail.com
 
For consultation, kindly make prior appointment.


—————
 
 
~~ Gently rewrite the “software” of your subconscious  mind and free your life ~~
 
你可以療癒自己的生命!只要願意對自己的心下工夫,幾乎所有問題都能解決。
露易絲‧賀(“創造生命的奇蹟“作者)一直相信:「我必須知道的一切,都會顯現在我面前。」「我需要的一切,都會來到我身邊。」
「在我的生命中,一切都是美好的。」
 
————
————
————
Advertisements